Fleica la cuptor, cu usturoi si mirodenii

Postat de ancutsa in Porc
29 Apr 2021 | 5164 vizualizari

Am pregătit această fleică întreagă, la cuptor, cu mirodenii. Am tăiat-o în felii, dar nu până la capăt, ci mai mult am crestat-o. Este o carne mai fragedă decât pulpa sau cotletul, fiind împânată cu grăsime, însă tocmai de aceea este bine să o servim cu o garnitură ușoară: amestec de legume fierte și salată. Retete pascale

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 29.04.2021, 18:02
la 29.04.2021, 19:23
la 29.04.2021, 21:12
Foarte gustoasă!
la 29.04.2021, 21:29
buna, buna!
la 29.04.2021, 21:46
la 29.04.2021, 23:25
la 29.04.2021, 23:44
la 30.04.2021, 09:18
Gustoasa!
la 30.04.2021, 10:30
Va multumesc!
la 30.04.2021, 19:26
Ce bine arată!
la 30.04.2021, 20:39
Cat de gustoasa este! Imi place mult!
la 01.05.2021, 08:44
Multumesc frumos, Oana!
la 01.05.2021, 08:46
Multumesc frumos, Rocsi!
la 03.12.2021, 13:17
Tare bun!
la 10.12.2021, 19:23
Multumesc, Anett!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking