Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa
Postat de Brindusa in Aperitive / Garnituri 5 Aug 2010 | 6717 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 06.08.2010, 00:00
In seara asta pap tot de la tine,nu imi scapa nimic
la 06.08.2010, 06:33
la 06.08.2010, 13:08
Foarte frumos!Ce gust au? Mie imi plac mult dovleceii dar flori nu am mancat inca...
la 06.08.2010, 14:57
Julie, seamana cu un snitel. Pe mine nu m-au impresionat. Nu stiu ce le plac atata francezilor. Sunt f usor de facut.
la 06.08.2010, 15:07
Ce delicatesa
la 06.08.2010, 19:32
O reteta deosebita, "bioereasca" Nu stiu cat e de satioasa, dar rata excelent!
la 15.10.2010, 16:47
eu as fi curioasa sa gust asa ceva
COMENTEAZA