Floricele cu carne

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2020 | 1932 vizualizari

Îmi place să experimentez tot felul de forme și decorațiuni din aluat. De data aceasta, m-au inspirat niște floricele pe care le-am tot văzut zilele trecute, așa că am făcut și eu mai multe tipuri de floricele. Pentru acestea, nu o să vă ajute aluatul de foietaj pentru că el are tendința să se umfle, iar noi nu avem nevoie de straturi, ci de un aluat simplu din apă, făină și ulei, eventual cu puțin praf de copt, având grijă să-l frământăm și să-i dăm elasticitate. Le puteți umple cu ce vreți, eu am încercat cu carne de porc pentru că în ziua aceea aveam de gând să fac chiftele, deci tot pregătisem amestecul pentru ele. Sper să vă placă și să le încercați! „Aluaturi de casa”

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 29.04.2020, 13:35
Multumesc mult, Cristina!
la 29.04.2020, 13:35
Multumesc frumos, Adi!
la 29.04.2020, 13:35
Domnule Vasile
la 29.04.2020, 16:14
la 01.05.2020, 17:17
Daniela

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking