Focaccia alle erbe e pomodorini

Postat de JustLoveCookin in Piine
10 Noi 2010 | 6410 vizualizari

Acest tip de focaccia,deseori doar cu oregano si rosii cherry este foarte populara in sudul Italiei,mai ales in Puglia,Campania si Sicilia.O putem servi ca gustare,sau taiata cubulete ca aperitiv,daca doriti chiar si cu branzeturi si mezeluri.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 10.11.2010, 09:22
nu vrea nimeni ? lasa draga mea nu fii trista pap eu mie imi place si normal las furcile ca le meriti
la 10.11.2010, 13:04
multumesc mult Lia,draga !!!
la 10.11.2010, 22:08
Vreau si eu
la 11.11.2010, 23:26
JustLoveCookin (ia zi-ne cum te cheama de fapt sa pot sa te strig mai usor ) arata minunat! 5
la 12.11.2010, 00:03
Ma cheama Ana Maria Incantata de cunostinta...si multumesc...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking