Focaccia cu busuioc, ierburi italiene, masline si rosii

Postat de mihaelar63 in Piine
7 Ian 2019 | 3588 vizualizari

  Aceasta este prima mea foccacia. Sunt atat de incantat incat abia astept sa mai prepar. Nu stiu cum am trait fara sa mananc asa ceva :D. Decizia prepararii a fost luata pe moment dupa ce am vazut o imagine cu foccacia, cu coada ochiului la TV.   Am servit foccacia calduta cu branza buna, proaspata de burduf [ de vacuta ]de la o ferma din zona.  

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 07.01.2019, 19:19
Buna !!!
la 07.01.2019, 19:20
Bunnn
la 07.01.2019, 19:21
buna buna
la 07.01.2019, 19:30
la 07.01.2019, 19:32
Eu știu cum este focaccia, pentru că am făcut de mai multe ori... Foarte bună, de-ți vine s-o mănânci simplă, cum o scoți din cuptor...!
la 07.01.2019, 19:50
Foarte bună!
la 07.01.2019, 19:58
Vreau si eu din bunatatea asta!
la 07.01.2019, 19:59
la 07.01.2019, 20:02
E bună și de luat la pachet!
la 07.01.2019, 20:14
Foarte buna!
la 07.01.2019, 20:28
la 07.01.2019, 21:34
Cristina , ar avea zmeisorii ce manca
la 07.01.2019, 21:36
Merisor , ai mare dreptate . Cum noi am facut cunostinta prima data , dragostea a fost mare si s-a consumat pasional . Nu a mai ramas de pachet !!! )
la 07.01.2019, 21:36
Vasimur
la 07.01.2019, 21:37
Rodica, am vazut si mi-aplacut mult foccacia ta . Asa mi-am facut curaj sa prepar

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking