Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios

Postat de Dea_Dea in Dulciuri
16 Iun 2020 | 6606 vizualizari
Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios

Astazi avem in meniu Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios. Din cateva ingrediente simple, poti prepara un dulce rapid si gustos. Blatul crocant se imbina placut cu umplutura fina si dulce.  Pentru Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios ai nevoie de urmatoarele ingrediente: aluat foietaj, branza vaci, zahar, oua si gris.

Ingrediente

  • Ingrediente Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios
  • 2 foi de aluat foietaj (cumparat)
  • Umplutura:
  • 500 gr branza de vaci sau crema de branza
  • 5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 5 linguri de gris

Mod de preparare

Cum se prepara Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios

Incepem cu umplutura.
Branza, zaharul, esenta de vanilie si ouale se amesteca intr-un castron, la final se adauga grisul si se incorporeaza.

Intindem prima foaie de aluat in tava cu hartie de copt, punem compozitia de branza, cealalta foaie de aluat foietaj si intepam cu furculita din loc in loc.

O punem in cuprorul preincalzit la 170 grade Celsius si coacem pentru 30-40 min.

Din seria preparatelor rapide, poti incerca si reteta de Trigoane crocante din foi de placinta cu visine, un desert super delicios sau poti opta pentru varianta sarata, cu reteta de Placinte cu carne, excelent de gustoase.

Daca doresti, poti prepara in casa Aluatul de foietaj cu care poti realiza variate preparate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura cu gem de prune si migdale

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu gem de prune si migdale

Foile : Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pana acesta se topeste, apoi adaugam galbenusurile, amoniacul stins cu zeama de lamaie , omogenizam. Adaugam faina si amestecam la final...

Citeste continuarea

Bezele trandafiri

Postat de Sim0naWorld

Bezele trandafiri

Am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa pentru bain marie. Intr-un castron de stricla (sau un alt vas care merge pus la baie marie) am pus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2020, 07:41
la 16.06.2020, 19:20
la 16.06.2020, 20:00
la 16.06.2020, 21:30
la 17.06.2020, 11:03
Bun!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking