Ingrediente
- Ingrediente Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios
- 2 foi de aluat foietaj (cumparat)
- Umplutura:
- 500 gr branza de vaci sau crema de branza
- 5 linguri de zahar
- esenta de vanilie
- 2 oua
- 5 linguri de gris
Mod de preparare
Cum se prepara Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios
Incepem cu umplutura.
Branza, zaharul, esenta de vanilie si ouale se amesteca intr-un castron, la final se adauga grisul si se incorporeaza.
Intindem prima foaie de aluat in tava cu hartie de copt, punem compozitia de branza, cealalta foaie de aluat foietaj si intepam cu furculita din loc in loc.
O punem in cuprorul preincalzit la 170 grade Celsius si coacem pentru 30-40 min.
Din seria preparatelor rapide, poti incerca si reteta de Trigoane crocante din foi de placinta cu visine, un desert super delicios sau poti opta pentru varianta sarata, cu reteta de Placinte cu carne, excelent de gustoase.
Daca doresti, poti prepara in casa Aluatul de foietaj cu care poti realiza variate preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|