Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci

Postat de papabundetot in Aperitive / Garnituri
16 Iun 2013 | 4698 vizualizari
Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci

Pentru ca 1 Mai a fost ziua mea de nastere,am decis sa ma bucur din plin de aceasta zi si sa fac ceea ce imi place mai mult,adica sa gatesc o mare parte din zi In afara de alte bunatati am mai facut si aceste minunate foietaje cu ciuperci dar si unele cu pui si mozzarella.

Ingrediente

  • Am luat o caserola mica de ciuperci pe care le-am gatit in tigaie pe aragaz cu putin
  • usturoi,
  • vin alb,
  • sos soia,
  • fenicul si
  • nucsoara,apoi le-am introdus in aluatul foietaj si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.

Mod de preparare

La cele cu pui, am procedat la fel numai ca aveam pulpele de pui deja gatite, le-am dezosat si am taiat carnea cubulete, am taiat si putina mozzarella, am umplut foietajul si l-am dat la cuptor.

Dupa ce am umplut toate foietajele le-am uns cu ou inainte de a le da la cuptor pentru a fi mai frumoase 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pui si mozzarella si foietaj cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti

Postat de panacris

Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti

Ceapa curățată și feliată se pune la călit în ulei și puțină apă, cca. 5 minute la foc rapid, neacoperit. Apoi se adaugă carnea, mușchiul și salamul mărunțite, ciupercile...

Citeste continuarea

Tarta cu aluat de foietaj

Postat de miha

Tarta cu aluat de foietaj

Pieptul de pui se taie cubulete, de marime potrivita. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se stropeste cu sosul de soia si se da la frigider pentru 15-20 de minute. Baconul se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2013, 11:36
Imi plac!
la 16.06.2013, 12:33
Rocsi,esti o draguta!!
la 16.06.2013, 12:37
super!
la 16.06.2013, 14:43
aceste scumpete de scapa la greu cand ai ,,musafiri,, nepoftiti
la 26.06.2013, 16:09

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking