Foietaj de casa cu telemea in aluat
Postat de merisor67 in Dulciuri 10 Dec 2012 | 7262 vizualizari
Este un foietaj care poate fi folosit la saleuri, placinte si cremsnit.
Mama unei prietene il facea frecvent.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (47)
la 05.02.2013, 06:13
Se poate va rog sa explicati inca odata cum se face "ciulamaua"?
Am incercat dar chiar nu a vrut sa se faca asa cum vad in poza.
Va multumesc anticipat.
la 05.02.2013, 06:42
Motanulpofticios, sa fii foarte atent ce faina folosesti, ca foarte mult conteaza sa fie buna si sa se lege bine.
Deci pui pe foc untul si uleiulsi amesteci pana se topeste untul si trebuie sa dea in clocot, apoi pui faina, eu am pus cat am cuprins in mana si amesteci bine pe foc sa se omogenizeze, dar timp de un minut, nu lasi pe foc mai mult. Practic faina se opareste si se umfla.
COMENTEAZA