Foietaj împletit cu brânză dulce şi brânză sărată

Postat de diaconta in Dulciuri
3 Feb 2013 | 4533 vizualizari

După cum ştiţi aluatul foietaj necesita un timp îndelungat de preparare dacă îl pregatiţi acasă,dar este mult mai bun decât cel cumpărat din comerţ.Aşa că mi-a luat ceva timp prepararea acestui aperitiv sau desert,pentru că am decis să pun o umplutura dulce şi una sărată.Si uite aşa s-a evaporat o zi întreagă.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 03.02.2013, 21:35
Asa fac si eu,ca habar nu am sa gatesc putin...dar de unde dai primesti...
la 03.02.2013, 21:39
Pentru mine dulce sa fie
la 03.02.2013, 22:11
Jos palaria!
la 03.02.2013, 22:18
fain
la 04.02.2013, 15:59
Super
la 04.02.2013, 16:11
Cleme,cred ca sunt bolnava psihic,sa stau eu toata sambata in bucatarie si nici sa nu fie nevoie de atata mancare.
Ba facuse si mama sarmale
la 04.02.2013, 16:12
Rocsi
Ruxy
Gabytza
Mihaela 11
multumesc fetelor
la 04.02.2013, 17:37
Nu esti singura,,,...eu am stat o duminica intreaga in bucatarie....Ti/a iesit ceva super bun dupa cum se vede...deci nu-i o sambata pierduta ...
la 04.02.2013, 19:06
Ionela,nu-i dar parca ar mai fi cazul sa prestam alte activitati)) ca dup-aia se cer si mancate si zau e pacat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking