Foietaj împletit cu brânză dulce şi brânză sărată
Postat de diaconta in Dulciuri 3 Feb 2013 | 4558 vizualizari
După cum ştiţi aluatul foietaj necesita un timp îndelungat de preparare dacă îl pregatiţi acasă,dar este mult mai bun decât cel cumpărat din comerţ.Aşa că mi-a luat ceva timp prepararea acestui aperitiv sau desert,pentru că am decis să pun o umplutura dulce şi una sărată.Si uite aşa s-a evaporat o zi întreagă.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 03.02.2013, 20:14
Bun tare!
la 03.02.2013, 20:16
minunat a iesit
eu as vrea din cel sarat
la 03.02.2013, 20:17
eu vreau din amandoua
la 03.02.2013, 20:19
eu vreau dulce
la 03.02.2013, 20:19
este si una si alta asa ca va astept
la 03.02.2013, 20:22
foarte bun
la 03.02.2013, 20:24
eu vreau sarat
la 03.02.2013, 20:24
Acum s-a găsit netul meu să meargă greu, când să văd şi eu foietajul. În ritmul ăsta rămân nemâncat, până se deschide pagina zic
Nu comentez, că nu mă pricep. E bun, e foarte bun
la 03.02.2013, 20:27
fain arata
la 03.02.2013, 20:29
bun bun
la 03.02.2013, 20:30
Padre,daca cumva-ti pica....de net zic iti trimit la pachet ca n-as vrea sa te am pe constiinta
la 03.02.2013, 20:31
Ai fost cam tacuta astazi si cand colo tu pregateai bunatati!
la 03.02.2013, 20:32
Aşa să faci, deşi, dacă stau să mă gândesc, abia scapă siteul de un comentator care n-are habar de bucătărie)
la 03.02.2013, 20:34
Buni,ieri le-am facut.Azi am lucrat impreuna cu programatorul la niste modificari de program
la 03.02.2013, 20:35
Padre,atunci de ce-ti dai cu parerea daca nu te pricepi? )))
COMENTEAZA