Foietaj impletit cu carne si ierburi italiene

Postat de ancutsa in Retete Delikat
10 Iul 2018 | 2745 vizualizari

Îmi plac mult împletiturile, de aceea încerc de fiecare dată alt model. De data aceasta, am umplut un aluat de foietaj cu carne de porc şi noile ierburi italiene de la Delikat şi care mi-au plăcut mult, apoi am făcut o împletitură pentru un aspect special. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 13.07.2018, 08:42
Minunat arata!
la 13.07.2018, 13:56
Multumesc frumos, Laura!
la 13.07.2018, 13:56
Multumesc frumos, Licurici!
la 13.07.2018, 13:56
Multumesc mult, Adriana!
la 13.07.2018, 13:57
Kytz, ma bucur mult ca iti place!
la 13.07.2018, 13:57
Multumesc mult, Mirela!
la 13.07.2018, 17:46
Imi place mult!
la 13.07.2018, 19:16
Multumesc mult, draga Madi!
la 16.07.2018, 16:29
Bun!
la 16.07.2018, 16:48
Multumesc frumos, domnule Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking