Fond alb de pui

Postat de Sylvia in Pui
18 Feb 2014 | 6581 vizualizari

Fondul de pui este adesea folosit in bucataria franceza ca baza pentru sosuri, lichid pentru fierberea orezului, legume, realizarea mai multor mancaruri pe baza de pui, vitel sua iepure. Nimic nu se compara cu un fond de pui facut de casa, chiar daca dureaza mai mult este preferabil sa il faceti si sa il conservati decat sa faolositi fondurile instant.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 18.02.2014, 14:59
Instant la favorite.
la 18.02.2014, 15:46
super
la 18.02.2014, 16:23
o idee excelenta!
la 18.02.2014, 19:01
Este super.
la 19.02.2014, 11:52
la 19.02.2014, 16:32
Super
la 02.05.2014, 20:59

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking