Fondantul meu

Postat de cccris in Dulciuri
5 Feb 2010 | 16331 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 05.02.2010, 22:20
spune-mi te rog daca il pui intr=o cratita inalta nu s-ar freca mai usor ? eventual cu mixerul....
la 06.02.2010, 10:08
Chiar nu stiu, dar te asigur ca nu e greu. La mine a durat mai putin decit zice reteta. Cred ca se raceste mai repede daca e in tava de cuptor. Asa era reteta... Incearca si tu cu o cantitate mai mica. Sa imi zici cum ai procedat daca faci ca si eu sint pt lucruri cit mai usoare.
la 07.02.2010, 03:11
O sa incerc si eu sa fac,mai ales ca dupa citirea retetei nu mi s-a parut prea greu.Am o rugaminte,exista un bucataras pe nume LoriCarp,deoarece pe site-ul Avantaje.ro,a scris foarte multe retete de prajituri si torturi acoperite cu fondant,a facut si trandafiri,poate ne da dansa reteta fondantului si modul de executie al trandafirilor!
la 07.02.2010, 11:26
Am imbracat si eu torturi cu pasta de lapte praf si pasta de zahar. Azi sau miine pun ultimul tort facut , e tare dragalas. pe cccris.blogspot.com
la 26.05.2010, 22:56
cccris,am probat fondantul tau si a iesit perfect,ma asteptam sa fie mai complicat dar a fost usor
la 20.06.2010, 11:23
si e bun la gust, nu?
la 17.06.2021, 14:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking