Foret Noire

Postat de comanligia in Torturi
28 Mar 2014 | 12238 vizualizari

Vreau sa multumesc si eu cumva bucataras-ului ptr premiul frumos la concursul Reteta anului 2013,asa ca ii dedic acest tort dar si juriului, si tuturor bucatarasilor care m-ati apreciat si ma apreciati :)

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 28.03.2014, 16:49
tare bun
la 28.03.2014, 16:51
frumos
la 28.03.2014, 16:52
la 28.03.2014, 17:10
la 28.03.2014, 17:18
la 28.03.2014, 17:45
minunat tortul!!
la 28.03.2014, 17:50
Demential!
la 28.03.2014, 17:58
delicios
la 28.03.2014, 18:05
salivez pe tastatura

o am salvata de-asta vara reteta, de la Diva de pe site, dar sub forma de rulada prezenta ea. avea cred si tort
la 28.03.2014, 18:24
frumos si bun!
la 28.03.2014, 18:36
yuum! inca o data felicitari!
imi place ca l-ai taiat in doua si ai obtinut trei parti ))
la 28.03.2014, 18:37
Ce frumos este !
la 28.03.2014, 19:06
Da Laura, ma intrebat cineva care e diferenta ca-l tai in 2? ea credea ca trebuie sa iasa doua parti si m-am facut inteleasa deci trei trebuie sa va iasa lumeeee cum era sa ma fac inteleasa sa scriu se taie in 2 cand tre sa-ti iasa trei? lumea e ingusta cateodata
la 28.03.2014, 19:18
superb!
la 28.03.2014, 19:20
nici eu nu am inteles ) eu scriu ca il tai in 3 ))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking