Franzela cu cartofi si fulgi de secara

Postat de Sylvia in Piine
1 Aug 2010 | 5481 vizualizari

Painea cu cartofi este preferata mea dintre painile albe, de data asta am vrut diversific putin si am adaugat la compozitie 50 grame de fulgi de secara.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 01.08.2010, 23:06
Nici de aici nu aveam cum sa lipsesc.Pot primi si o feliuta de paine
la 01.08.2010, 23:31
trebuie sa incerc cu cartofi ,am tot auzit ca e tare buna dar nu am incercat,o incerc sylvia maine cred si 5 f
la 01.08.2010, 23:39
Cred ca-i foarte buna!
la 01.08.2010, 23:50
Waouuu ce painica minunata!
la 02.08.2010, 11:01
mama e fan paine cu cartofi..cand mergeam la brasov mereu isi lua cate una mare de acolo..ii place mult
la 02.08.2010, 11:05
Ma bucur ca va place sa o testati o data painea cu cartofi iese foarte pufoasa si moale si eu imi cumparam din Cluj de la o brutarie tare imi placea.
la 02.08.2010, 13:25
arata super bine.....o sa fac si eu...
la 02.08.2010, 13:29
arata foarte binesigur este si gustoasa
la 02.08.2010, 15:06
Madi sa vezi ce mult o sa iti placa
la 02.08.2010, 15:07
Lia, multumesc
la 05.08.2010, 14:09
vai ce bine arata! Jur ca deja simt mirosul de paine calda

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking