Franzele cu bere neagra, faina integrala si chimen

Postat de mihaelar63 in Piine
5 Feb 2020 | 881 vizualizari

   De data aceasta a venit la rand testarea berii negre la framntat aluatul de paine . Daa , cu siguranta ca voi mai prepara asa painedelicioasa . Am obtinut doua franzele frumoase din care una a ramas acasa iar ceialalta a luat drumul Clujului la baiat .  

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 05.02.2020, 20:39
la 05.02.2020, 21:15
Multe feluri de pâine ai făcut, în ultimul timp, care mai de care mai interesantă...!
la 05.02.2020, 21:23
Rodica cred ca in ultimele 4 luni am cumparat paine de cateva ori . Restul le-am preparat in casa . Adevarul ca o franzela de 700 grame ma tine 4-5 zile
la 05.02.2020, 22:10
Bune!
la 06.02.2020, 08:58
la 07.02.2020, 19:19
la 08.02.2020, 19:27
la 09.02.2020, 09:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking