Freppe de la Coupe

Postat de naomy in Dulciuri
26 Aug 2011 | 3672 vizualizari
Freppe de la Coupe

super bun.

Ingrediente

  • 2 cuburi de gheata
  • 4 cuburi de lapte inghetat
  • 1 plic de jocobs ice coffee de menta
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 patratele ciocolata
  • 2 linguri de inghetata de ciocolata

Mod de preparare

In primul rand punem la blender cuburile de gheata,cand e bine sfaramata o punem intr-un pahar si o lasam la congelator. Separat punem restul de ingrediente in blender si mixam bine, apoi adaugam gheata din congelator si mai mixam 2 secunde. Rezultatul va fi ceva mai gros si se poate servi la cupa, alaturi de frisca sau diverse deserturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Freppe de la Coupe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert eclere cu crema de vanilie si frisca

Postat de vio_dreams

Desert eclere cu crema de vanilie si frisca

Aluat : Fierbem apa impreuna cu uleiul. Cand clocoteste o dam deoparte si adaugam imediat faina amestecand rapid. Lasam sa se racoreasca. Adaugam ouale unul cate unul si le incorporam cu mixerul....

Citeste continuarea

Desert mini croissante cu ciocolata

Postat de CameliaComan

Desert mini croissante cu ciocolata

Rupem ciocolata in bucatele mici, apoi o topim la bain-marie. Aluatul de foietaj se decongeleaza, iar apoi se asaza pe masa de lucru pe care am presarat-o cu putina faina. Intindem putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.08.2011, 17:55
O inventie de moment ,noroc ca am si postat-o ..... ca patesc de multe ori ca fac ceva bun si apoi nu mai stiu ce am pun acolo ..am o gramada de foto de torturi si prajituri inventate si bineanteles ca am facut prostia de-a nu scrie ingredientele,acum datorita acestui site,am cam iesit din comoditate asa pot sa-mi conserv retetele mele ....MULTUMESC BUCATARAS si tuturor bucatarasiilor
la 26.08.2011, 18:07
place un deliciu felicitari
la 26.08.2011, 18:18
Gracias eduard apreciez comentariu
la 26.08.2011, 18:34
fff buna,bravo
la 26.08.2011, 18:35
foarte racoritor vin la tine pregates te unul pt mine

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking