Fricassée de pui cu smantana

Postat de ctlina in Pui
1 Apr 2016 | 3560 vizualizari

Dupa  Supa crema Du Barry  si  Oua posate cu sos bourguignon , va prezint o noua reteta care trebuia realizata dupa a 3a saptamana de curs. Este reteta oficiala livrata de un curs gratuit de bucatarie organizat de specialisti francezi-  MOOC cuisine de l'Afpa (MOOC-Massive Open Online Course) . 6 saptamani de curs : 1 - legumele, 2 - oua, sosuri, 3 - carnea, 4 - pestele, 5- patiserie Fiecare saptamana trebuie trecut un test si realizata o reteta.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 01.04.2016, 23:29
Like!
la 01.04.2016, 23:52
la 02.04.2016, 09:06
Papa bun!
la 02.04.2016, 11:30
la 02.04.2016, 21:37
la 02.04.2016, 21:42

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking