Ingrediente
- 1 paine
- 500 ml lapte
- 3 lg zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1ou
- putina sare
- jumatate de lingurita de scortisoara
- fulgi de porumb
- putin unt
Mod de preparare
Se pun intr-un bol oul, laptele, zaharul tos si vanilat,putina sare si scortisoara si se amesteca bine cu un tel.
Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se trece cu sucitorul de cateva ori peste ei.
Painea se taie in felii de aproximatix 1-1.5 cm.
Se ia fiecare felie de paine, se inmoaie in amestecul de lapte..se da prin fulgii de porumb si se pune la foc intr-o tigaie cu putin unt..
Se lasa la foc mic pana se rumeneste usor.
Se serveste cu miere, sirop de zahar si pudrate cu zahar :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele crocante" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|