Frigarui de porc la gratar, cu legume asortate

Postat de vasimur in Porc
22 Mai 2019 | 5618 vizualizari

Vă mărturisesc că nu am mai făcut frigărui de ceva vreme, mai exact de când nu am mai avut posibilitatea să folosesc un grătar pe cărbuni. Aveam ceva emoții dacă vor ieși la fel de bune și pe grătarul electric. Vreau să vă spun că sunt aproape la fel de rumene și de suculente ca și pe cel cu cărbuni. Rețeta este de inspirație turcească numai că ei făceau frigărui din carne de oaie sau pui. Eu le prefer pe cele din carne de porc mai grasă, mai exact din mușchiuleț sau ceafă de porc, deoarece frigăruile ies mai suculente. Sunt la fel de bune și din pulpe de pui dezosate. Carnea mai slabă cum ar fi cotletul de porc sau pieptul de pui este mai puțin recomandată pentru frigărui deoarece este mai seacă. Frigăruile la grătar, din carne porc asortate cu legume și costiță, bacon sau kaiser sunt excelente așa că vi le recomand cu căldură! Evident că este foarte bine să puneți carnea la marinat cel puțin 30 minute înainte ca s-o preparați și astfel frigăruile vor fi mult mai gustoase!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 22.05.2019, 10:21
Excelente!
la 22.05.2019, 11:47
la 22.05.2019, 15:05
Foarte bune!
la 22.05.2019, 15:21
Daca Rodica spune ca au fost ca au fost excelente ,eu nu pot spune altfel!
la 22.05.2019, 17:12
Foarte bune! Am facut si noi zilele trecute, dar cu pui
la 22.05.2019, 19:35
la 22.05.2019, 22:54
la 23.05.2019, 09:45
Gustoase!
la 23.05.2019, 20:30
Chiar a trecut ceva timp de cand nu am mai servit frigarui! Asa imi plac si mie, cu carne si legume!
la 23.05.2019, 20:47
Tare bune-s!
la 27.12.2021, 20:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking