Frigarui de porc la gratar, cu legume asortate
Postat de vasimur in Porc 22 Mai 2019 | 5618 vizualizari
Vă mărturisesc că nu am mai făcut frigărui de ceva vreme, mai exact de când nu am mai avut posibilitatea să folosesc un grătar pe cărbuni. Aveam ceva emoții dacă vor ieși la fel de bune și pe grătarul electric. Vreau să vă spun că sunt aproape la fel de rumene și de suculente ca și pe cel cu cărbuni. Rețeta este de inspirație turcească numai că ei făceau frigărui din carne de oaie sau pui. Eu le prefer pe cele din carne de porc mai grasă, mai exact din mușchiuleț sau ceafă de porc, deoarece frigăruile ies mai suculente. Sunt la fel de bune și din pulpe de pui dezosate. Carnea mai slabă cum ar fi cotletul de porc sau pieptul de pui este mai puțin recomandată pentru frigărui deoarece este mai seacă.
Frigăruile la grătar, din carne porc asortate cu legume și costiță, bacon sau kaiser sunt excelente așa că vi le recomand cu căldură! Evident că este foarte bine să puneți carnea la marinat cel puțin 30 minute înainte ca s-o preparați și astfel frigăruile vor fi mult mai gustoase!
Inapoi la reteta
|