Frigarui de pui cu chorizo

Postat de xana in Pui
13 Mar 2018 | 2661 vizualizari
Frigarui de pui cu chorizo

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara piele si oase
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 varf de lingurita chimion praf
  • 1 varf de lingurita cimbru uscat
  • 1/2 de lingurita usturoi granulat
  • ½ lingurita ceapa praf
  • 1 chorizo
  • 1 ardel rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • In plus: betisoare pentru frigarui

Mod de preparare

Taiem carnea in cuburi potrivit de mari si adaugam sosul de soia, chimionul, cimbrul, ceapa, usturoiul, sare, piper si uleiul de masline, amestecam bine si il dam la frigider pentru 2 ore.
Betisoarele pentru frigarui se pun la inmuiat in apa pentru 30 de minute.
Ardeii se taie in patratele la marimea bucatilor de pui, ceapa felii late, iar chorizo in felii.
Punem carnea pe betisoare, alternand cu chorizo, ardei si ceapa si le asezam pe tigaia grill incinsa in prealabil.
Le intoarcem timp de 10 minute pe toate partile sa se rumeneasca, apoi dam tigaia la cuptorul preincalzit la 200ºC pentru inca 5 minute.
Se servesc calde alaturi de orez simplu si/sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui crocant Godina

Postat de Zamfira

Pui crocant Godina

Crestăm pulpele de pui, deoparte şi de alta osului. Pieptul de pui îl tăiem fâşii mai groase şi scurte. Sărăm şi piperăm carnea după gust. De preferat a şterge de apă...

Citeste continuarea

Placinta cu legume si pui

Postat de timea

Placinta cu legume si pui

Pregatim mai intai aluatul amestecand faina cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Apa calduta o adaugam treptat si framantam adaugand la final si uleiul. Aluatul obtinut il lasam acoperit la loc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2018, 13:40
Yammi, sper ca mi-ai pastrat si mie una!
la 13.03.2018, 13:44
la 13.03.2018, 13:47
la 13.03.2018, 13:47
cam bune
la 13.03.2018, 13:55
Foarte bune! I-ai făcut poftă soțului...Deja s-a pus în mișcare, să caute țepușele, pe unde le-o fi pus...

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking