Frigarui din carne de porc

Postat de anisoara in Porc
25 Dec 2009 | 30802 vizualizari

Un sfat util de preparare a frigaruilor : La coacerea frigaruilor mereu folosim o sticla cu lichid( apa, vin , bere) ca sa turnam deasupra carnii sa nu se arda. Eu va propun o metoda foarte utila , dupa care carnea devinde coapta foarte bine si fragila ( in suculm ei). Luati o bucata mare ( cit sa acopere toti frigaruii) de hirtie de pergament care se foloseste la coacerea produselor in cuptor. Inmuiati-o in apa bine, scurgeti-o de apa si acoperiti frigaruii in timpul coacerii lor. Veti ramine foarte satisfacuti de rezultatul care il veti primi.

Inapoi la reteta

Comentarii (1)

la 31.12.2009, 01:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking