Friptura 3 R

Postat de Constelatialeu in Porc
8 Mai 2016 | 3752 vizualizari

Exact, 3 R, recuperare, refolosire, reconditionare....ca mi-a ramas ceva carnita dintr-un jambon de 2,5 kg pregatit la cuptor, la foc lent cca 5 ore.....si cum n-am mancat tot doar nu era sa arunc bunatate de carne...

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 08.05.2016, 19:45
Asa asa doar n-o sa arunci bunatate de jambon
la 08.05.2016, 19:45
la 08.05.2016, 19:47
deci... revin dupa ora 24.00 ))
la 08.05.2016, 19:52
Ina, m-as mira, la ora aia visezi....
la 08.05.2016, 19:53
)))))))
la 08.05.2016, 20:15
Am venit la masa, am auzit ca dai mancare buna!
la 08.05.2016, 20:18
Rocsi e reconditionata, i-am pus anvelope d e iarna...
la 08.05.2016, 20:20
Stai calma, eu mananc si reconditionate ))
la 08.05.2016, 20:22
Face parte din capitolul ”experimente”?))În tot cazul a ieșit o bunătate cu tot ce-ai pus acolo!
la 08.05.2016, 20:25
tare buna!
la 08.05.2016, 20:25
Rocsi, la mine e mai greu sa stau linistita....
la 08.05.2016, 20:26
Buni, chiar delicioasa a iesit....
la 08.05.2016, 20:37
Mmmm, bun
la 08.05.2016, 20:39
Buna!
la 08.05.2016, 20:47
extra buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking