Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

Postat de mihaelar63 in Porc
2 Dec 2019 | 3282 vizualizari
Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

 Cel mai usor este sa pui o tava cu carne si legume la cuptor si tu sa-ti faci restul de treaba. Daca esti inspirat la asezonare si cculoare ai castigat un preparat care va atrage cu miros si gust, aspect pe toti ai casei.

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 kg cartofi
  • 500 gr baby-morcov[ congelat }
  • 3 catei usturoi tineri
  • 3 rosii mici
  • 1 lingura condiment unguresc pentru paprikas: ceapa , usturoi , ardei , ardei iute deshidratate
  • cimbru maruntit
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Carnea se feliaza .
  2. Cartofii se taie rondele mai grosute , se spala si se aseaza intr-o tava mare .
  3. Distribuiti deasupra cartofilor canea si morcovii decongelati .
  4. Caciuliile de usturoi se taie in jumatati si se pun din loc in loc in tava .
  5. Deasupra distribuiti si rosiile maruntite .
  6. Se sareaza , se pipareaza , se pune condimentul unguresc si cimbrul .
  7. Se toarna 2 cani de apa si se da tava la cuptor timp de o ora .
  8. Daca este nevoie se mai pune putina apa sa nu se arda .
  9. Eu nu am mai folosit ulei , am considerat ca este suficienta grasimea eliberata de carnea de porc prin coacere .
  10. La servire dati prospetime fripturii cu ajutorul verdeturilor . Eu am folosit patrunjel verde .

                                              Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Frigarui de porc si legume

Postat de Valclaudia

Frigarui de porc si legume

Pulpa de porc se taie cuburi de marimea dorita, apoi adaugam uleiul de masline, sare,boia dulce si piper dupa gust, masam usor carnea sa se unga uniform cu amestecul de ulei si condimente....

Citeste continuarea

Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur

Postat de carla27carla

Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur

Se pregateste friptura : carnea se taie felii groase de cca 1-1,5 cm,se condimenteaza cu sare si piper.Ceapa se curata si se taie pestisori,morcovii se curata si se taie feliute pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2019, 16:32
la 02.12.2019, 16:34
la 02.12.2019, 17:02
Multumesc Claudia O
la 02.12.2019, 17:03
Multumesc Claudia
la 02.12.2019, 18:05
Îmi place pulpa de porc, mai ales cu cartofi...!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking