Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]

Postat de mihaelar63 in Porc
12 Mai 2011 | 4343 vizualizari

Cea mai buna carne de porc pentru prepararea la cuptor este ceafa . Cea mai in voga garnitura a primaverii e spanacul !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 13.05.2011, 11:51
ioi...si nu am mancat nimic de ieri ceafa ai dreptate ce-a mai buna
la 13.05.2011, 12:27
Arata grozav.
la 15.05.2011, 09:56
Cata dreptate in ceea ce spui in introducere......................

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking