Friptura cu rozmarin si spanac [ la cuptor]

Postat de mihaelar63 in Porc
12 Mai 2011 | 4429 vizualizari

Cea mai buna carne de porc pentru prepararea la cuptor este ceafa . Cea mai in voga garnitura a primaverii e spanacul !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 12.05.2011, 17:20
prima si pap pe saturate
la 12.05.2011, 17:23
Eu eram in ,, vizita '' la mazarea ta
la 12.05.2011, 17:25
mihaelar,eu tot vin dupa tine ca ma faci sa rad si uite unde am ajuns urmarindu-te
la 12.05.2011, 17:32
Of , ce-mi place ,, palavrageala'' , dar trebuie sa o abandonez cateva ore , daca le arat numai pozele , ai mei nu se satura
la 12.05.2011, 17:33
))))
la 12.05.2011, 17:39
ce mancarica buna
la 12.05.2011, 17:48
atunci pofta buna
la 12.05.2011, 18:03
vin si eu la masa
la 12.05.2011, 18:48
la 12.05.2011, 19:31
mihaela ce bine arata ce ai gatit tu aici
la 12.05.2011, 19:46
de acord cu ceafa tare buna fripturica
la 12.05.2011, 22:35
imi place cum arata
la 13.05.2011, 07:25
buna,delicioasa
la 13.05.2011, 08:14
bun bun
la 13.05.2011, 08:19
place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking