Friptura de curcan la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Curcan
17 Apr 2012 | 19968 vizualizari

Anul acesta de Paste am hotarat sa incercam carnea de curcan.Mereu vedeam diverse retete cu aceasta carne,imi placea cum aratau dar nu pusesem in practica.Pot sa zic ca nu este nici o diferenta la gust intre cea de pui si cea de curcan(daca va place puiul,o sa va placa si curcanul),doar ca are o culoare mai rosiatica.Chiar v-o recomand.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 17.04.2012, 18:49
buna buna
la 17.04.2012, 19:28
Ma bucur ca va place si va multumesc pentru toate aprecierile voastre care imi dau mare incredere
la 17.04.2012, 19:56
am facut si eu si este buna rau
la 17.04.2012, 20:04
arata foarte bune si cred ca e foarte buna daca are usturoi si ceapa verde...
la 17.04.2012, 22:50
foarte gustoasa friptura
la 18.04.2012, 11:09
la 18.04.2012, 11:12
Iri,Madi,Eduard,Oana va multumesc!!!
la 18.04.2012, 11:40
Rocsy,vin si eu la masa,pup dulce
la 18.04.2012, 12:41
place
la 18.04.2012, 14:47
Mmm... de cand n-am mai mancat.. Ma primesti la masa?!
la 19.04.2012, 13:30
Ce frumos ti-a iesit imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking