Friptura de curcan la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Curcan
17 Apr 2012 | 20014 vizualizari

Anul acesta de Paste am hotarat sa incercam carnea de curcan.Mereu vedeam diverse retete cu aceasta carne,imi placea cum aratau dar nu pusesem in practica.Pot sa zic ca nu este nici o diferenta la gust intre cea de pui si cea de curcan(daca va place puiul,o sa va placa si curcanul),doar ca are o culoare mai rosiatica.Chiar v-o recomand.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 17.04.2012, 11:47
valeu,ce bunatate
la 17.04.2012, 11:47
imi place
la 17.04.2012, 11:49
foarte buna
la 17.04.2012, 11:58
tare buna
la 17.04.2012, 12:07
daaaaaaaa,eu sunt fan curcan si am facut ciorbica de sarbatori.
la 17.04.2012, 12:25
si mie-mi place mult carnea de curcan
la 17.04.2012, 12:37
imi place
la 17.04.2012, 13:11
minunata
la 17.04.2012, 13:30
buna fripturica
la 17.04.2012, 13:49
la 17.04.2012, 14:25
delicioasa
la 17.04.2012, 16:17
la 17.04.2012, 16:36
Si mie imi place f mult carnea de curcan si in plus este si sanatoasa!
Foarte faina reteta
la 17.04.2012, 16:43
Foarte,foarte bun
la 17.04.2012, 18:21
excelent a iesit

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking