Friptura de curcan la cuptor
Postat de rocsi_1612 in Curcan 17 Apr 2012 | 20014 vizualizari
Anul acesta de Paste am hotarat sa incercam carnea de curcan.Mereu vedeam diverse retete cu aceasta carne,imi placea cum aratau dar nu pusesem in practica.Pot sa zic ca nu este nici o diferenta la gust intre cea de pui si cea de curcan(daca va place puiul,o sa va placa si curcanul),doar ca are o culoare mai rosiatica.Chiar v-o recomand.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 17.04.2012, 11:47
valeu,ce bunatate
la 17.04.2012, 11:47
imi place
la 17.04.2012, 11:49
foarte buna
la 17.04.2012, 11:58
tare buna
la 17.04.2012, 12:07
daaaaaaaa,eu sunt fan curcan si am facut ciorbica de sarbatori.
la 17.04.2012, 12:25
si mie-mi place mult carnea de curcan
la 17.04.2012, 12:37
imi place
la 17.04.2012, 13:11
minunata
la 17.04.2012, 13:30
buna fripturica
la 17.04.2012, 14:25
delicioasa
la 17.04.2012, 16:36
Si mie imi place f mult carnea de curcan si in plus este si sanatoasa!
Foarte faina reteta
la 17.04.2012, 16:43
Foarte,foarte bun
la 17.04.2012, 18:21
excelent a iesit
COMENTEAZA