Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel

Postat de panacris in Multicooking
5 Mai 2021 | 515 vizualizari

Sărbătorile acestea pascale am fost setată pe carne de ied. Sincer m-a cucerit pe deplin! 😉 O recomand cu drag!   O nouă rețetă din seria "retete pascale" ediția 2021 ;) 

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 05.05.2021, 19:06
la 05.05.2021, 19:38
Buna!
la 05.05.2021, 21:01
Cred că de vreo 15 ani nu îmi lipsește carnea de ied la Paște
la 05.05.2021, 21:51
la 06.05.2021, 09:07
Buna!
la 06.05.2021, 13:43
la 07.05.2021, 08:44
la 07.05.2021, 20:55
Arata foarte bine!
la 11.05.2021, 07:32
Ce bine arata!
la 11.05.2021, 08:40
Ce apetisantă e!
la 11.05.2021, 16:46
Un deliciu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking