Friptura de miel aromata la cuptor

Postat de andaoana in Oaie
11 Mai 2017 | 3788 vizualizari

Ador carnea de miel si intodeauna de Sarbatorile Pascale, o prepar cu drag. De obicei, mergem sa cumparam miel de la ciobanul din zona in care locuim si cumparam miel care are o greutate intre 10-15 kg (viu) .  Carnea de miel este foarte gustoasa, preparata la temperatura mica, iar inainte de asta, tinuta intr-un bait cu vin si condimente, pentru cateva ore bune.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 11.05.2017, 14:35
la 11.05.2017, 14:50
yaam
la 11.05.2017, 16:34
la 11.05.2017, 18:43
la 11.05.2017, 19:50
Arata bine, dar las portia mea pentru cine mananca miel!
la 12.05.2017, 00:19
la 12.05.2017, 12:13
Tare bine arata!
la 12.05.2017, 13:26
Buna!
la 26.03.2018, 16:51
Buna carnita !!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking