Friptura de miel cu legume

Postat de mihaelar63 in Oaie
2 Apr 2016 | 3711 vizualizari

Mielul isi face intrarea triumfala in meniu cu ocazia sarbatorii de Paste. Toata lumea-l doreste, toata lumea-l pofteste.  Am avut miel proaspat taiat de la varu'de la tara. Un miel frumusel, nici prea mare - nici prea mic, asa de vreo 14 kg . L-am primit frumos taiat si curatat . Pentru friptura am ales o pulpa din spate, o bucata de costita si bucati de cotlet cu os. Am dorit sa prepar un miel copt cu legume fara gustur-arome  prea puternice.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 04.04.2016, 08:19
la 04.04.2016, 15:09
Buna fripturica!
la 05.04.2016, 10:10
Camelya
la 05.04.2016, 10:10
Catalina
la 05.04.2016, 10:10
Marius
la 05.04.2016, 10:11
Andra , ma mir , trebuie sa incerci
la 05.04.2016, 10:11
Daniela
la 05.04.2016, 10:12
Dantes
la 06.04.2016, 09:20
Ce bun a fost

A fost aromat , fraged si foarte gustos , iar salatica aia deasupra a avut un efect care a inviorat tot. A fost foarte bun Mihaela , multumim
la 08.04.2016, 02:01
Cu mare drag , Anca Ma bucur ca a fost pe placul vostru . Si va stept din nou pe vreme mai buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking