Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere

Postat de gospodinadecriza in Oaie
8 Apr 2010 | 9625 vizualizari

E cea mai buna friptura de miel pe care am mancat-o! Carnea a iesit frageda, gustul, demential si nu s-a simtit deloc mirosul specific al carnii de miel.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 08.04.2010, 17:08
daca n-are mirosul ala naspa si nici gustul ala, ma incumet sa pap... arata demential... o pun la favorite sa-i fac sotului
la 12.04.2010, 19:55
la 11.05.2011, 21:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking