Friptura de miel la tava

Postat de Oana in Oaie
19 Apr 2009 | 57147 vizualizari

Carnea de miel am pregatit-o cu o zi inainte, pentru ca trebuie sa stea intr-o marinata 24 ore pentru a iesi o friptura de miel frageda. M-am inspirat din sosurile postate de Bucataras si am facut eu o combinatie.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 04.04.2010, 23:41
Ma bucur mult!!Sa va fie de bine!
la 27.04.2011, 16:10
la 13.04.2012, 13:43
la 15.04.2012, 09:41
super arata !!
la 18.04.2012, 13:55
Imi place cum arata foarte rumenita

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking