Friptura de miel la tava
Postat de Oana in Oaie 19 Apr 2009 | 57201 vizualizari
Carnea de miel am pregatit-o cu o zi inainte, pentru ca trebuie sa stea intr-o marinata 24 ore pentru a iesi o friptura de miel frageda. M-am inspirat din sosurile postate de Bucataras si am facut eu o combinatie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 17.04.2009, 14:27
supeeeer!! noi maine ne apucam de miel!
la 18.04.2009, 09:04
mmmm, abia astept continuarea...
la 18.04.2009, 14:00
Haide,Oana,nu mai este gata friptura?
la 18.04.2009, 19:00
Iahim, abia pe seara am terminat-o si abia acum am reusit sa stau putin jos
Am completat cu pozele, enjoy!
la 18.04.2009, 19:05
mai pastrezi si pentru saptamana viitoare?
la 19.04.2009, 16:11
Este imbietoare!Nu am gatit niciodata miel,nici mama,dacat rareori(in familie nu prea ne place decat lui tata) dar in viitor am sa incerc si eu!Cum miroase?Isi mai pastraza mirosul de miel dupa preparare?Pe mine mirosul ma omoara!
Paste fericit!
la 19.04.2009, 21:21
Iahim, nici macar cruda nu mi s-a parut ca miroase rau...noi nu mancam decat de Paste, o data pe an, si chiar este buna!
la 30.03.2010, 16:21
BUCATARAS am si eu o reteta delicioasa cu pulpa de miel umpluta cu fructe ,spanac,macris ,verdeturisi sos de miel dar nu am poze,pot sa o postez si eu?poate vrea cineva sa o faca de paste?OANA?BUCATARAS?
la 30.03.2010, 16:37
Da, Ela, cum sa nu N-are nimic daca nu ai poze...
la 30.03.2010, 16:38
multumesc,Oana
la 01.04.2010, 14:59
cred k e delicioasa la cum arata, nici eu nu mananc miel, dar la cum arata imi e pofta
la 03.04.2010, 21:03
arata senzational am si eu carnita in frigider la marinat dar la cum arata sosl (imi venea sa il mananc pe paine ) cred ca va fi o super friptura
la 03.04.2010, 22:17
Crisa, ma bucur mult Sa vezi cum miroase cand il bagi la cuptor
la 04.04.2010, 16:43
acum e in cuptor miroase de mor nu alta asteptam finii si pe ea
la 04.04.2010, 22:45
a fost delicioasa
COMENTEAZA