Friptura de miel la tava

Postat de mihaelar63 in Oaie
21 Mai 2012 | 6774 vizualizari

De doua ori pe an mananc mielut , de Pasti o friptura si inca o data, o tocanita . Pentru aceasta reteta m-am inspirat dintr-o emisiune culinara cu un chef australian .

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 21.05.2012, 07:50
Delicioasa!
la 21.05.2012, 07:58
Ai facut, multe "bunaciuni"
la 21.05.2012, 08:16
bun bun
la 21.05.2012, 08:20
fain arata
la 21.05.2012, 09:53
bun
la 21.05.2012, 11:00
foarte buna fripturica si aromata
la 21.05.2012, 11:05
Arata bineee de tot
la 21.05.2012, 12:41
arata super bine
la 21.05.2012, 18:18
Am facut si eu ieri miel la cuptor... dar imi place cum arata si ce-ai gatit tu! Am trecut reteta la favorite!
la 21.05.2012, 19:47
Ce reteta grozava!
la 22.05.2012, 00:11
cu multe condimente nu are cum sa nu iasa bun
la 22.05.2012, 20:16
delicioasa
la 23.05.2012, 22:54
la 22.07.2012, 10:03
Da foarte buna,pulpa de miel a fost partea cea mai cautata a unui meniu de la o nunta....tare tare tare :::

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking