Ingrediente
- 2 buc muschiulet de porc
- 3 linguri pasta de tomate
- 1-2 catei de usturoi
- piper
- oregano
- boabe de ienibahar
- sare
Mod de preparare
Taiem muschiuletul in trei parti egale, dar lasand un cm la capat netaiat astfel incat sa il putem impleti. Capetele le prindem cu scobitori si le punem in tava.
Pregatim sosul: punem pasta de tomate intr-un bol, adaugam sare,piper si oregano. Ungem cu acest sos muschiuletul impletit. Din loc in loc impanam friptura cu usturoi taiat in 2.
Adaugam o cana de apa in tava si cateva boabe de ienibahar si dam friptura la cuptorul incins la 200 de grade pentru 70 de minute sau pana cand este gatita. Se portioneaza friptura si se serveste cu diverse garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|