Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran

Postat de mitinita in Pui
7 Oct 2014 | 2760 vizualizari

Un sos de ciuperci, acompaniaza foarte bine friptura de porc. Puteti inlocui otetul balsamic de sofran cu un otet de 5%, eventual cu unul cu mere.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 07.10.2014, 10:04
la 07.10.2014, 10:44
la 07.10.2014, 10:56
Mmm, ce combinatie!
la 07.10.2014, 11:03
O bunatate!
la 07.10.2014, 15:29
la 07.10.2014, 19:11

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking