Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran
Postat de mitinita in Pui 7 Oct 2014 | 2770 vizualizari
Un sos de ciuperci, acompaniaza foarte bine friptura de porc. Puteti inlocui otetul balsamic de sofran cu un otet de 5%, eventual cu unul cu mere.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 07.10.2014, 08:44
Cineva a furat din porţie, am văzut eu urmele alea de picături. )
Miti, exact cum mi-a recomandat mie medicul să mănânc dis-de-dimineaţă.
la 07.10.2014, 08:44
Asa da,mai vorbesti si pe limba mea...
la 07.10.2014, 08:47
Eu ce sa mai zic , de acord cu antevorbitorii
la 07.10.2014, 08:50
Padre, iesea si un detectiv bun din tine :)
la 07.10.2014, 08:50
Cleme, coastele au ramas la macelarie
la 07.10.2014, 08:50
Miha
la 07.10.2014, 08:53
Dar e legumea mea preferata,porcu....
la 07.10.2014, 08:53
Vai, Miti, cu atâtea laude nici nu-mi vine să mai ies la treabă. ))
la 07.10.2014, 09:10
Cleme )
la 07.10.2014, 09:11
Padre, ti s-o fi facut somn, la cat de devreme te-ai trezit )
la 07.10.2014, 09:15
Nicidecum, Miti, dar parcă-mi vine să rămân la taste, că uite, dacă primesc laude, poate primesc şi ceva de mâncare. )
la 07.10.2014, 09:27
Buna!
la 07.10.2014, 09:27
bun bun
la 07.10.2014, 09:40
delicioasa
COMENTEAZA