Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran

Postat de mitinita in Pui
7 Oct 2014 | 2770 vizualizari

Un sos de ciuperci, acompaniaza foarte bine friptura de porc. Puteti inlocui otetul balsamic de sofran cu un otet de 5%, eventual cu unul cu mere.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 07.10.2014, 08:44
Cineva a furat din porţie, am văzut eu urmele alea de picături. )
Miti, exact cum mi-a recomandat mie medicul să mănânc dis-de-dimineaţă.
la 07.10.2014, 08:44
Asa da,mai vorbesti si pe limba mea...
la 07.10.2014, 08:47
Eu ce sa mai zic , de acord cu antevorbitorii
la 07.10.2014, 08:50
Padre, iesea si un detectiv bun din tine :)
la 07.10.2014, 08:50
Cleme, coastele au ramas la macelarie
la 07.10.2014, 08:50
Miha
la 07.10.2014, 08:53
Dar e legumea mea preferata,porcu....
la 07.10.2014, 08:53
Vai, Miti, cu atâtea laude nici nu-mi vine să mai ies la treabă. ))
la 07.10.2014, 09:10
Cleme )
la 07.10.2014, 09:11
Padre, ti s-o fi facut somn, la cat de devreme te-ai trezit )
la 07.10.2014, 09:15
Nicidecum, Miti, dar parcă-mi vine să rămân la taste, că uite, dacă primesc laude, poate primesc şi ceva de mâncare. )
la 07.10.2014, 09:27
Buna!
la 07.10.2014, 09:27
bun bun
la 07.10.2014, 09:40
delicioasa
la 07.10.2014, 09:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking