Friptura de porc cu pasta de leustean
Postat de camic in Porc 31 Mai 2010 | 6465 vizualizari
O minunatie de aroma....de la pasta de leustean pentru care ii transmit mii de multumiri Mayei: http://mayas-esprit.blogspot.com/2009/06/pasta-de-leustean.html . Pasta care eu o folosesc la ciorbe, sosuri si la uns carnea pentru fripturi.
Pasta merge foarte bine pusa in pilaful de orez, asa un varf de lingurita, cat doar sa ameteasca cu bunatatea lui pe cel ce gusta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 31.05.2010, 10:12
eeeee, era si cazu' sa debutezi ))..Data viitoare vreau si poza finala ba mai mult... sa-mi faci invitatia cu o zi inainte
la 31.05.2010, 10:25
Bine ai venit printre bucatarasi. Suna foarte tentant pasta asta de leustean.
la 31.05.2010, 10:29
Gabitule.....promit ca fugaresc toata gasca de acasa....ca altfel nu as avea timp de barfa (las doar copii patrupezi ca nu ne incurca) si te chem la niste amestecaturi de ale mele.
Miha ... eh...nu prea am timp de pozat zilnic...ca sa nu mai zic de postat...acum am zis asa sa scap de gura soacrei (aka Gabi ).
Oricum "fur" idei, de la voi si le amestec in bucataria mea cat de des pot.
la 31.05.2010, 10:32
bun bun
la 31.05.2010, 11:15
bun venit
la 01.06.2010, 08:42
Multumesc...multumesc!
la 02.06.2010, 22:29
Foarte interesant ! Leustean la friptura n-am pus. E bine de stiut ! Bine ai venit printre noi!
la 03.06.2010, 15:27
Multumesc.
Pasta asta de leustean o folosesc aproape la orice sos, in cantitate mica pentru ca e foarte concentrata.
Nu-mi venea sa cred, anul trecut, cand, dintr-un brat de leustean am scos 2 borcane de 400 g de pasta.
la 03.06.2010, 15:48
Camic cum faci pasta?
la 03.06.2010, 18:54
Pun frunzele si partea frageda din tulpina cu sare mare si ulei, intr-un vas inalt, si bag blenderul veritical peste ele pana le fac "praf". Se tine la borcan, cu un strat de ulei deasupra, la frigider.
COMENTEAZA