Ingrediente
- jumatate kg de carne de porc
- 2-3 prazi
- cativa catei de usturoi
- un ardei rosu
- 1 brocoli
- varza de bruxelle
- un morcov
- un pahar de vin alb
- sare
- rozmarin
- piper boabe
- ulei
- apa
Mod de preparare
Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult.
Se curata si se spala bine toate legumele.
Se taie in bucati potrivite legumele.In loc de varza de Bruxelles se pot adauga cartofi.
Se adauga legumele si carnea intr-o tava. Se sareaza, se pun boabele de piper, rozmarinul, vinul, uleiul si apa peste carne si legume si se da la cuptor aproximativ o ora.
Depinde de cuptorul fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|