la 18.02.2010, 08:59 Foarte apetisant! Piperul asta roz de care spui e de fapt piperul rosu?
la 18.02.2010, 09:15 nu e acelasi lucru cu piperul rosu....stiu ca e mai fim si mai putin iute....si cica merge la peste si legume mai bine....acum...fiecare il foloseste la ce preparat vrea....oricum, porcul la gratar e de neegalat..
la 18.02.2010, 09:45 Ahaaa...mersi Madi. Nu stiam ca exista si roz.
la 18.02.2010, 11:52 Piperul roz nu este foarte iute.Eu de obicei nu mananc prea condimentat,dar acest piper are si un miros foarte mmmm, destul de bun si este accesibil la mancat..Acum depinde de gusturile fiecaruia.Piperul rosu este iute(un fel de chilli la gust).Cand il cumperi din supermarket,scrie pe punguta piper roz.Multumesc,pentru comentarii sunteti deosebite.
la 18.02.2010, 12:22 Vai ce imiplace meniul asta daca as avea o metoda sa fentez kg cred ca cateva ori pe saptamana as manca asa ceva combinatia perfecta
la 19.02.2010, 22:46 cine nu sylvia dar miha tine secret felul cum se pastreaza slaba si faina .
imi plac si farfuriile
la 19.02.2010, 22:58 Chiar ca sunt super farfuriile Iami gratarelul cu cartofi si muraturi