Ingrediente
- 8 copanele de pui,
- 200 gr visine,
- 100 ml suc de portocale,
- 50 ml visinata,
- 1/2 telina,
- frunze de telina,
- 1 ceapa,
- boabe de coriandru,
- sare,
- piper alb,
- 4 catei de usturoi.
Mod de preparare
Am spalat copanelele, le-am crestat putin si le-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei.
Le-am impanat cu usturoi, iar pe langa ele am pus telina taiata bucati mici, ceapa taiata tot bucati, frunzele de telina.
Am adaugat boabe de coriandru, sare si piper alb + 50-60 ml apa.
Am pus tava la cuptor si am lasat-o pana cand copanelele au inceput sa prinda crusta.
Am scos tava si am adaugat peste pui visinele (eu le-am pus cu samburi), sucul de portocale (proaspat stoarse) si visinata (de preferat visinata de casa nu din comert).
Am mai lasat tava la cuptor aproximativ 20 de minute, apoi am oprit focul.
Am servit friptura alaturi de cartofi noi la cuptor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de pui cu vişine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|