Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate

Postat de merisor67 in Pui
10 Oct 2015 | 3249 vizualizari

Am tot preparat acest gen de mancare, dar ca si ceva rapid, la tigaie, cu diverse ingrediente. De data aceasta am facut o mancare pe etape, unde am preparat separat fiecare ingredient principal, pentru a-i accentua gustul, apoi le-am unit intr-un tot, le-am mai lasat pe foc 15 minute sa se combine aromele si a iesit ceva tare bun!

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 11.10.2015, 16:45
la 11.10.2015, 16:48
la 14.10.2015, 00:03
Buna mancarica ai facut Se pare ca avem surprize placute schimband cateodata modul de preparare
la 14.10.2015, 11:21
la 14.10.2015, 19:28
la 16.10.2015, 11:58
wow!!ce bunatate ai facut!!!
la 16.10.2015, 12:12
la 19.01.2016, 16:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking