Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate

Postat de merisor67 in Pui
10 Oct 2015 | 3264 vizualizari

Am tot preparat acest gen de mancare, dar ca si ceva rapid, la tigaie, cu diverse ingrediente. De data aceasta am facut o mancare pe etape, unde am preparat separat fiecare ingredient principal, pentru a-i accentua gustul, apoi le-am unit intr-un tot, le-am mai lasat pe foc 15 minute sa se combine aromele si a iesit ceva tare bun!

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 10.10.2015, 10:45
Ce bine arata si ce bun o fi!
la 10.10.2015, 10:46
Pup, Mirelus Chiar bun!
la 10.10.2015, 10:55
buna buna
la 10.10.2015, 11:30
E genul de mancare preferat!!
la 10.10.2015, 11:31
Pentru cine se intelege bine cu picantul
la 10.10.2015, 12:16
Multumesc, dragilor!
la 10.10.2015, 12:16
Adele, nu-i foarte picanta, un pic asa
la 10.10.2015, 12:22
Asa da Eu nu prea ma inteleg cu picantu'
la 10.10.2015, 12:59
Ce gustoasă tebuie să fie mâncărica!
la 10.10.2015, 14:08
buna mancare
la 10.10.2015, 15:01
la 10.10.2015, 16:21
Ce buuun!
la 10.10.2015, 17:50
Super!
la 11.10.2015, 10:47
Multumesc tuturor!
la 11.10.2015, 10:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking