Friptura de pui la tava

Postat de rivka in Pui
3 Dec 2009 | 7268 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 03.12.2009, 15:39
la 03.12.2009, 16:15
ii foarte simplu de facut, sotul da cateii de usturoi la o parte dar eu ma bucur ca imi raman mie sa-i mananc se coc asa in coaja lor in tava, si lasa puiului numai aroma...noi mancam asa ceva cu pireu de mere sau varza rosie cu mar (din borcan) tot dulce la gust.
la 03.12.2009, 19:55
eu tocmai am terminat friptura de pulpe culegume, mai ai si pentru mine o portie ca sa ma mult la tine? eu aduc muraturile si un vin rosu de buturuga!
la 03.12.2009, 22:20
da mai am o portie ca eu nu am mancat am mancat in oras un doner kebab urias si mi-a ajuns , deci hai la masa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking