Ingrediente
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 capatana usturoi
- 4 rosii
- 1 ardei galben
- 1 ardei rosu
- 2 frunze de telina
- sare
- piper
- condimente pentru paella
- boia de ardei dulce
- 1 ardei iute
- 1 kg pulpa de vita
- 300 g orez
Mod de preparare
Spalam si curatam legumele.
Intr-o oala adaugam ulei, condimente dupa gust, rosiile, ceapa taiata in 4, morcovul taiat felii, usturoiul, ardeii taiati felii, carnea taiata felii, apa cat sa acopere si punem la fiert.
Spumam de cate ori este nevoie.
Lasam sa fiarba pana ce intra usor furculita, cand este aproape gata, adaugam ardeiul iute.
Scoatem carnea pe un platou acoperit, frunza de telina si adaugam orezul, lasam sa fiarba pana ce este gata orezul.
Eu am prajit-o putin in untura pentru un plus de gust:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|