Ingrediente
- 800 g pulpa vitel
- 1 ceapa
- 400 g rosii tocate in bulion
- 50 ml ulei
- cimbru
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare
Carnea se curata de pielite si se spala bine.
Se pune la fiert cu o ceapa si sare in apa rece.
Dupa 30 minute se scoate, se arunca ceapa si se pastreaza apa.
Se feliaza in bucati groase de 2 cm.
Se pune uleiul intr-o cratita si bucatile de carne.
Se presara sare, piper, boia si cimbru.
Se pun rosiile si putina apa in care a fiert carnea.
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute pana se ingroasa sosul si carnea este facuta.
Se mananca cu piure de cartofi si salata verde.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|