Friptura de vitel cu fasole verde

Postat de mihaelar63 in Vita
2 Mar 2020 | 2440 vizualizari

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu carnea eram indecisa, doream o salata. Totusi m-am gandit ca o mancare calda ar fi mai apreciata in sezonul acesta rece .  

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 02.03.2020, 14:21
la 02.03.2020, 14:59
Servesc din fripturica!
la 02.03.2020, 15:01
Sigur a fost vitel si nu vitica?
la 02.03.2020, 15:06
la 02.03.2020, 15:09
un deliciu
la 02.03.2020, 15:21
la 02.03.2020, 15:54
Cleme . Sincer nuam fost prezenta la control
la 02.03.2020, 16:10
la 02.03.2020, 16:24
la 02.03.2020, 19:49
Bun, gustos, satios, exact ce trebuie!
la 09.03.2020, 10:30
Buna!
la 15.03.2020, 01:34
Imi place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking