Friptura de vitel la Multicooker

Postat de merisor67 in Vita
6 Noi 2013 | 14041 vizualizari

Carnea de vita/vitel se prepara mai greoi in mod normal, dar multicookerul i-a venit de hac. Adevarul este ca nu stim niciodata ce carne cumparam, cat de fraged este vitelul si cat timp este necesar pentru preparare.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 06.11.2013, 18:27
o bunatate de mancare
la 06.11.2013, 19:34
fff bun
la 06.11.2013, 19:45
De foarte multi ani nu am mai mancat carne de vitel desi stiu ca imi placea mult. Trebuie sa cumpar intr-o zi sa vad daca imi mai place gustul ca intre timp nu mai mananc ce mancam candva. Rricum fripturica ta arata tare bine
la 06.11.2013, 20:00
awwww
la 06.11.2013, 20:28
foarte bun
la 06.11.2013, 20:37
mie-mi place mult carnea de vitel
la 06.11.2013, 20:42
Va multumesc, fete dragi!
la 08.11.2013, 14:19
O bunatate!
la 09.11.2013, 23:40
yuuuuuummmmmmmiiiiiiiiii
la 11.11.2013, 08:35
l-am propus in meniul de astazi; prea bun
la 29.11.2013, 12:12
la 15.12.2013, 07:35
la 23.06.2015, 07:41
bun bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking