Friptura de vitel la Multicooker

Postat de merisor67 in Vita
6 Noi 2013 | 14171 vizualizari

Carnea de vita/vitel se prepara mai greoi in mod normal, dar multicookerul i-a venit de hac. Adevarul este ca nu stim niciodata ce carne cumparam, cat de fraged este vitelul si cat timp este necesar pentru preparare.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 06.11.2013, 16:26
foarte buna
la 06.11.2013, 16:26
buna buna
la 06.11.2013, 16:30
iar te-ai jucat cu cooku'
la 06.11.2013, 16:36
cam buna mancarica la cookul asta!!
la 06.11.2013, 16:38
chiar arata de plangi de pofta!
la 06.11.2013, 16:40
la 06.11.2013, 16:41
Mult mai chinuiti cucul,cat credeti ca poate s adea randament...
la 06.11.2013, 16:43
a-propos,mama mea m-a invatat ca atunci cand aleg carnea de vita, sa nu fie inchisa la culoare, caci e semn ca e batrana
la 06.11.2013, 17:00
Laura, la cat o injecteaza ei pe piata zici ca atunci au taiat vitelul abia nascut ))
la 06.11.2013, 17:00
Mai, e chiar bun cook-ul asta ) si te poti juca cu el la orice ora
la 06.11.2013, 17:07
Eu de ieri am ramas cu gindul la ea
la 06.11.2013, 17:15
ce bine arata
la 06.11.2013, 17:23
faina tare!
la 06.11.2013, 17:32
la 06.11.2013, 17:42
ce bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking